Rijksweg 35, 8860 Lendelede
051 30 33 57
globusbazar@telenet.be
 

Uitgebreid assortiment

Decoratieartikelen, kerstartikelen, speelgoed, fantasie, serviezen, klein electro, keuken potten, pannen, werkschoenen, kledij, bedlinnen, brievenbussen, werkkoffers, opbergboxen, alles voor bad/douche/wc, onderhoudsproducten, campingartikelen, tuinmeubelen, tuinartikelen, barbecue, grasmachines, verf, borstels, schuurpapier, lijmen, vochtwering, autoartikelen, fietsartikelen, gereedschappen, sanitair, metsgerief, profielen, slangen, mortelproducten, kachelbuizen, koorden, ketting, luchtroosters, boilers, electro buizen, hout, nagels, schroeven, bouten, pluggen, meubelbeslag, deurbeslag, electriciteitn verlichting, lampen, boormachines, handgereedschap, schrijfgerief, naaigerief, bureelgerief, vuurwerk

 

Globus Bazar

Al zo'n 40 jaar lang staan wij voor jou klaar en dit jaar waait er een frisse wind door de winkel. Ons logo is aangepast en ook aan het interieur wordt er gewerkt. Onze verkopers staan altijd voor jou klaar en beantwoorden graag jouw vragen. Zij helpen zoeken en geven uitleg als het nodig is.

 

Je vindt er ook een uitgebreid assortiment terug. Voor het hele gezin is er wat te vinden. Je kan hier rustig komen zoeken naar dat ene stuk om de badkamer kraan te repareren, terwijl je vrouw en kinderen de speelgoed- en huishoud afdeling bezoeken. Ook als je als doe-het-zelver op zoek bent om je materiaalkist aan te vullen, ben je hier op het juiste adres.

 

Zo zorgen wij telkens terug voor vernieuwing, het wordt nooit saai als je bij ons komt. Dit om jou nog een betere service te kunnen verlenen. Zo zijn er vele afdelingen die je zeker zult waarderen. Met andere woorden: Klein gestart, wordt het alleen maar beter.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review